Wonen

Laat je interieur volledig omtoveren door ons professioneel team. We staan je bij met advies en tips, van het eerste ontwerp tot de fijnste afwerking.

JEvens Interieurbouw heeft reeds heel wat positieve referenties verzameld. Dit zowel voor renovatiewerken als nieuwbouwprojecten. Samen met onze betrouwbare partners leveren we steeds kwalitatieve realisaties af.

Projecten in de kijker

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"500","arrows":"false","dots":"false"}

Privéwoning vanstippelen

In deze moderne nieuwbouwwoning zorgden we naast de algemene afwerking ook voor ingebouwde verluchting en verlichting. Het plafond kreeg net dat tikkeltje extra uitstraling door de schaduwvoegen en stijlvolle spotrails. De nette haardomkasting is het aandachtspunt van de woonkamer geworden.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"500","arrows":"false","dots":"false"}

Privéwoning CLAES

In Hasselt was een authentiek rijhuis toe aan een grondige renovatie en versteviging van het tussenverdiep. In de badkamer, het bureau en de slaapkamer wordt de ruimte nu optimaal en functioneel benut, dankzij ons maatwerk.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"500","arrows":"false","dots":"false"}

Privéwoning SMEETS - Baelde

We renoveerden deze woning uit 1970 tot een droomhuis voor de eigenaars. Hun ideeën en ons deskundig advies werden samengelegd om dit mooie resultaat te bekomen. Zowel de afbraak als afwerking namen we voor onze rekening. De leefruimte kreeg een open, hedendaagse uitstraling onder meer door parket en een strakke haardomkasting. Op de 1ste verdieping werd de berging verbouwd tot een ruime, praktische badkamer.

  • WONING SMEETS - BAELDE

    Bij het kopen van onze woning in de lente van 2016, zagen we meteen een aantal mogelijkheden die er voor zouden zorgen dat dit écht ons droomhuis zou kunnen worden. JEvens stond ons op dat moment bij met raad én daad. We konden niet enkel rekenen op deskundig advies en tips van onschatbare waarde, maar ook op het correct naleven van de gemaakte afspraken en een perfecte uitvoering, die in elk detail zichtbaar en voelbaar is.

  • WONING CLAES

    Door mond-tot-mondreclame kwamen wij terecht bij JEvens Interieurbouw. We hebben er echt geen spijt van. Ze zochten mee naar oplossingen, leverden proper werk, waren bekwaam en zéér vriendelijk. Het resultaat mag er zijn. Degelijk en tot in de puntjes afgewerkt.